VEZE

Krimi ljubav srbijanske estrade: Ove četiri pjevačice ludjele su za opasnim momcima

O detaljima iz romansi poznatih srbijanskih pjevačica s opasnim momcima i danas se priča

Kurir.rs

2.11.2018

O detaljima iz romansi poznatih srbijanskih pjevačica s opasnim momcima i danas se priča!

Jelena Karleuša bila je u vezi sa Zoranom Davidovićem Ćandom. Ubijen je u povratku iz Novog Sada sa sahrane jednog druga. Iako je Jelena htjela da ide s momkom na tu sahranu, on joj nije dozvolio. Njih dvoje su pred njegovo ubistvo najavljivali i mogućnost skorog vjenčanja.

Ana Nikolić bila je šest godina vezi s Rodoljubom Radulovićem, poznatijem kao Miša Banana. Pričalo se da je u njenu karijeru uložio 100.000 eura, kao i da je pjesmu "Mišo moj" Ana posvetila upravo njemu.

Dara Bubamara čekala je Lazara Dugalića Lakija da izađe iz zatvora kako bi nastavili svoju ljubav. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umiješanosti u poslove njemačke i austrijske automafije.

Goca Božinovska bila je u braku s poznatim Surčincem Zoranom Šijanom. U zajednici su proveli osam godina i dobili dvoje djece. Šuškalo se da je Šijan iskeširao 30.000 maraka da bi Goca snimila ploču "Okovi". Potom je Šijan shvatio da je zaljubljen u 15 godina mlađu ženu. Mjesec prije nego što će Šijan biti ubijen, Goca je rekla da je on prema njoj tada bio bolji nego kada su živjeli zajedno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.