TEŠKO STANJE

Ljekari odlučili kad će Darko Lazić imati sljedeću operaciju

Darko ima postavljene ekstenzije da noga ne bi počela sama zarastati

Agencije

Blic.rs

2.11.2018

Ljekari su danas odlučili da će pjevač Darko Lazić iduće sedmice imati još jednu operaciju. Oni smatraju da se organizam dobro oporavlja i da će, prema trenutnim prognozama, moći da mu operiraju nogu. 

- Darkov organizam se odlično oporavlja. On je svakog dana sve svjesniji. Po cijeli dan je na analgeticima zbog bolova, ali važno je da je njegovo stanje stabilno i da ide nabolje. Zbog toga su ljekari danas na konziliju kada su došli ljekari s Banjice odlučili da će operacija noge biti sljedeće sedmice - rekao je za "Blic" izvor iz KBC-a Zemun.

Kao što je već poznato, Darko ima postavljene ekstenzije kako noga ne bi počela sama zarastati, a ljekari do sada nisu mogli da ga operiraju jer su čekali da mu se stanje što više stabilizira. Pošto su trenutno unutrašnji organi problem, on je svakodnevno na dijalizi da bi time pospješili rad bubrega i ojačali ostale organe.

- Majka je danas cijeli dan bila kod njega i sve vrijeme su razgovarali. Pazila ga je i brinula, a ljekari su joj rekli da je potrebno i da mu se daje fluimucil jer ima šlajma u plućima koji treba da izbaci - ispričao je izvor za "Blic".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.