DRAMA

Dok se Darko bori za život, Ana Sević napušta Srbiju, a možda i povede kćerku Lorenu!

Kurir.rs

Kurir.rs

3.11.2018

Dok se Darko Lazić iz sve snage bori za život nakon saobraćajne nesreće koju je doživio prije desetak dana, njegova još uvijek zakonita supruga i majka njegove kćerke Lorene Ana Sević putuje s dečkom Danijelom Nedeljkovićem po Evropi. 

Tek što se vratila s kratkog puta iz Frankfurta, gdje je s momkom šopingovala dva dana, voditeljica i pjevačica isplanirala je odmor u Španiji. Bez obzira na loše zdravstveno stanje njenog muža, koji i dalje izlomljen leži u KBC Zemun i čeka tešku operaciju noge, ona nije odložila planirani put, prenosi Kurir.rs.

- Ana i Danijel su prije mjesec dana riješili da se odmore van Srbije i rezervirali su aranžman. Tada niko nije ni slutio šta će se dogoditi Darku. Vjerovatno je Sević nakon nesreće Lazića razmišljala da pomjeri putovanje, ali ipak to nije učinila. Postoji mogućnost da će sa sobom povesti kćerku Lorenu, a također je moguće da će je ostaviti na čuvanje majci Danijeli".

"Na put bi trebalo da idu narednih dana. Ana hoće da se sakrije i pobegne od svega, naročito što je javnim pozivom da se ne daje krv za Darka poljuljala svoj odnos s Lazićevom porodicom i najbližim prijateljima. Njeni prijatelji joj govore da treba da nastavi da živi kao i ranije i da o Darku sada ima ko da brine. Iako ju je zabolelo sve što mu se desilo, što je i logično, ipak je činjenica da su se oni odavno rastali i da ona ima prava na svoj život", otkriva naš izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.