DRAMA

Darko od doktora tražio drogu: Lazić upao u krizu, hirurg otkrio detalje intervencije

Agencije

Alo.rs

5.11.2018

Darko Lazić sinoć je imao intervenciju zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje. Doktor Darka Lazića za "Alo!" je otkrio detalje intervencije.

Hirurzi su Darku punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok sjenke koja je Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dvije litre krvi!

- Intervencija je izvršena, aspiriran je litar i po krvi s lijevog plućnog krila, koje je povrijeđeno - rekao je Darkov hirurg.

Kako nezvanično "Alo.rs" saznaje, Darko Lazić ima apstinencijalnu krizu, tačnije, pjevač je od ljekara tražio narkotike.

Kao što je poznato, pjevač je 23. oktobra ujutru doživio tešku saobraćajnu nesreću, kada se četiri puta prevrnuo automobilom i završio na livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kojeg je policija utvrdila da nije zaspao za volanom, već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pjevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. On je prvi put operiran dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezena i zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.