ZANIMLJIVO

Nakon prelaska na islam slavna pjevačica se neće družiti s "odvratnim bijelcima"

Njeni su pratioci na ovu objavu reagirali različito - dok su je neki podržali, drugi su joj poručili da ih je vrlo razočarala

Twitter

Index.hr

6.11.2018

Nakon što je nedavno iznenadila svoje fanove objavom da prelazi na islam i mijenja ime, pjevačica Šinejd Okonor (Sinead O'Connor) ne prestaje šokirati.

Ovaj put je na svom Twitteru poručila da više ne želi provoditi vrijeme s "odvratnim bijelcima".

Strašno mi je žao. Ono što ću reći je vrlo rasistički i nikad nisam mislila da bi to moja duša mogla osjetiti. Ali zaista više nikad ne želim provoditi vrijeme s bijelcima (ako je to naziv za one koji nisu muslimani). Ni na tren ni zbog kojeg razloga. Odvratni su - napisala je ona, koja se sada zove Šuhada Davit (Shuhada' Davitt). 

Njeni su pratioci na ovu objavu reagirali različito - dok su je neki podržali, drugi su joj poručili da ih je vrlo razočarala.

- Ne moraš se izvinjavati za ono što osjećaš. No, ipak pokušaj zapamtiti da postoji dobro i zlo u svakom dijelu života, bez obzira na etničku pripadnost, religiju, seksualnu orijentaciju. Nadam se da ćeš naći mir bez mržnje prema drugima jer od nje kreću svi problemi - napisao joj je jedan pratilac.

- Vau. Strpala si cijelu jednu rasu u istu kategoriju. Mislio sam da si bolja od toga. Nedavno sam te hvalio. Jako sam razočaran - napisao je drugi.

- Neće se svaka osoba koja nije musliman ružno ponašati prema tebi, isto kao što se neće svaki musliman ponašati lijepo. Ja sam se preobratila prije 22 godine i doživjela sam brojne predrasude od muslimana koji imaju vrlo zadrte poglede na preobraćenike - upozorila ju je treća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.