URNEBESNO

Svađa na izboru Miss Bum Bum: Sve ove stražnjice su pune silikona

Publika je bila zbunjena, a neki više nisu bili sigurni u to ko je pobijedio

Instagram

Index.hr

6.11.2018

Posljednje izdanje takmičenja za Miss Bum Bum obilježile su haotične scene, kao što je bila ona kad je drugoplasirana djevojka otrgnula lentu s pobjednice.

Pobjednica je 31-godišnja Elen Santana (Ellen), koja je predstavljala državu Roraima, ali četiri godine mlađa Aline Uva nije najbolje podnijela činjenicu da joj je pobjeda izmaknula za dlaku. 

U jednom trenutku je utrčala na pozornicu i strgnula lentu s pobjednice, prije nego što je svima dala do znanja da je ona "jedina koja je tu 100 posto prirodna".


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#DESLIZEPROLADO➡️ Meus amores estou aqui pra compartilhar esse momento com todos vocês . Que foi muito importante pra mim. Bom gente eu nao ia participar do concurso. Quando soube que seria o “ÚLTIMO MISS BUMBUM BRASIL” algo me disse “vai lá Ellen” e eu fui . Mesmo com todos que criticam o concurso que falam isso e aquilo . Eu não liguei e apenas quiz me dedicar ao máximo ,fazer minha parte e ver lá oq iria dar 🤷🏻‍♀️. Já participei outro ano. A credibilidade é bem legal . E independente de ganhar ou não . Tem que saber ganhar e perder. Eu perdi em 2013 . E eu soube perder . A vontade era de voar pra cima dela não vou negar. Mas respirei fundo, e deixei pois foi o único jeito que ela poderia tentar de alguma forma chamar atenção . Peguei a minha bandeira do Brasil 🇧🇷 e mostrei que ela poderia pegar até a faixa ,mas o título foi meu . “EU SOU A MISS BUMBUM BRASIL” a #ULTIMA .... Então .., #aceitaquedóimenos e vou falar pra vc . Acho q foi até melhor pra mim sabia ?! Deu mais repercussão ,e ficou feio foi pra vc . Então querida obrigada 🙏 Quero agradecer imensamente a todos envolvidos e nos próximos posts vou tentar agradecer a cada um de vocês que são muitos @missbumbumbrasil @cacauoliver #gratidao #missbumbum #missbumbumbrasil2018 #UltimaMissBumbum

Objavu dijeli Ellen Santana (@ellensantanaoriginal)

Publika je bila zbunjena, a neki više nisu bili sigurni u to ko je pobijedio.

Bijesna Uva, čije je stražnjica obima 110 centimetara, za pet centimetara veća od Elenine, tvrdi da su je sabotirali te da je trebala pobijediti jer je jedina koja nije hirurški sređivala svoju stražnjicu.

Dodala je da je jedina koja nije hirurški sređivala svoju stražnjicu.

- Zgrabila sam vrpcu jer sam jedina koja je zaslužila pobjedu. Predstavljam stvarnu brazilsku stražnjicu i niko mi to ne može oduzeti. Tri žene koje su dobile najviše glasova imaju umjetne stražnjice od silikona. To je nepravedno - žalila se novinarima.

- Možda mi je uzela vrpcu, ali nikad mi neće oduzeti titulu. Naporno sam radila i zaslužujem ovo jer je moja stražnjica najčvršća od svih. Da biste pobijedili, morate znati izgubiti, a da sam ja izgubila, to bi bilo dostojanstveno, a ne ovako kako se ona ponaša - uzvratila joj je Santana.

Dodala je da želi biti inspiracija ženama širom svijeta i pokazati im da mogu ostvariti sve što požele.

Treće mjesto osvojila je transseksualka Paula Oliveira, koja je prije šest godina promijenila spol. Druge takmičarke su prije takmičenja tražile da se isključi jer misle da bi se trebale takmičiti samo one koje su rođene kao žene. Paula je pobijedila samo dvije sedmice nakon što je brazilski predsjednik Žair Bolsonaro (Jair) objavio rat LGBT zajednici.

Ovo je bilo posljednje Bum Bum takmičenje u Brazilu, a svjetsko takmičenje održat će se u maju naredne godine u Moskvi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.