PROGOVORILA

Emina Jahović otkrila šta misli o Nataši Bekvalac

Njih dvije su snimile duetsku pjesmu "Gospodine" davne 2011. godine

Emina Jahović

Espreso.rs

8.11.2018

Popularna pjevačica Emina Jahović komentirala je sinoć u emisiji "Amidži šou" razne stvari iz svog privatnog života. Kada je u toku jedne od igara kod Ognjena dobila pitanje koji joj je duet draži, a morala je u tom trenutku birati između Saše Kovačevića i Nataše Bekvalac, izabrala je ipak muškog kolegu.

- Čula sam, divna je! Divna je, i Nataša jako lijepo izgleda, mnogo mi je drago da se povratila poslije svega ovoga što joj se izdešavalo, nažalost... Mnogo mi je bilo žao. Nisam imala prilike da je vidim, ali, eto, jedan veliki aplauz za njenu hrabrost i za sve iz čega je izašla - pružila je Emina javno podršku svojoj kolegici.

Podsjetimo, Emina i Nataša snimile su duetsku pjesmu "Gospodine" davne 2011. godine. Nataša je nekoliko mjeseci poslije TV premijere došla na ideju da obradi pjesmu i u jednoj TV emisiji je izvede samostalno, što se, navodno, nije dopalo Emini, čija je pjesma autorsko djelo, zbog čega se dugo šuškalo da nisu u dobrim odnosima.

Iako je Emina tada demantirala da je u svađi s Natašom, priče o tome da su na svoje prijateljstvo stavile tačku pratile su ih godinama, a Jahović je u sinoćnjem izlaganjem o Nataši u emisiji Ognjena Amidžića još jednom u nizu dokazala da o svojoj kolegici ima izvanredno mišljenje te da su natpisi o njihovoj svađi neistiniti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.