FANTAZIJA Ove godine će ga predstaviti prelijepa manekenka Elsa Hosk

Pogledajte kako izgleda grudnjak težak milion dolara

Najpoznatiji brend donjeg veša "Victoria's Secret" u decembru u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju

B92
08.11.2018 20:59

Foto: Instagram

Svake godine se održava jedan od najvećih modnih događaja u svijetu – spektakularna revija brenda "Victoria's Secret" na kojoj će biti prikazan najskuplji grudnjak čija cijena iznosi "tričavih" milion dolara.

Najpoznatiji brend donjeg veša "Victoria's Secret" u decembru mjesecu u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju. Pored mnoštva ručno rađenih kreacija od najskupocijenijih materijala, poput svile i čipke, na reviji će biti prikazan i poseban grudnjak koji nosi naziv "fantasy bra".

Ovaj grudnjak svake godine dobija svoj redizajn, uvijek je osvježen nekim detaljem, ali neke stvari se nikada ne mijenjaju: on je svjetlucav, veoma skup i samo jedna sretnica će dobiti priliku da ga prošeta.

Ove godine će ga predstaviti prelijepa manekenka Elsa Hosk koja je postala Viktorijin anđeo 2015. godine.

Atraktivna plavuša će za samo mjesec dana na pisti nositi "fantasy" grudnjak koji je obložen sa više od 2.000 dijamanata i ima više od 70 karata, a važno je naglasiti da je izrada ovog asesoara trajala više od 900 sati.

Kako pišu svjetski modni magazini, "Victoria's Secret" planira i da na tržište izbaci jefitniju verziju ovog grudnjaka, koji također posjeduje Svarovski kristale.

NA VRH