FANTAZIJA

Pogledajte kako izgleda grudnjak težak milion dolara

Najpoznatiji brend donjeg veša "Victoria's Secret" u decembru u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju

Instagram

B92

8.11.2018

Svake godine se održava jedan od najvećih modnih događaja u svijetu – spektakularna revija brenda "Victoria's Secret" na kojoj će biti prikazan najskuplji grudnjak čija cijena iznosi "tričavih" milion dolara.

Najpoznatiji brend donjeg veša "Victoria's Secret" u decembru mjesecu u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju. Pored mnoštva ručno rađenih kreacija od najskupocijenijih materijala, poput svile i čipke, na reviji će biti prikazan i poseban grudnjak koji nosi naziv "fantasy bra".

Ovaj grudnjak svake godine dobija svoj redizajn, uvijek je osvježen nekim detaljem, ali neke stvari se nikada ne mijenjaju: on je svjetlucav, veoma skup i samo jedna sretnica će dobiti priliku da ga prošeta.

Ove godine će ga predstaviti prelijepa manekenka Elsa Hosk koja je postala Viktorijin anđeo 2015. godine.

Atraktivna plavuša će za samo mjesec dana na pisti nositi "fantasy" grudnjak koji je obložen sa više od 2.000 dijamanata i ima više od 70 karata, a važno je naglasiti da je izrada ovog asesoara trajala više od 900 sati.

Kako pišu svjetski modni magazini, "Victoria's Secret" planira i da na tržište izbaci jefitniju verziju ovog grudnjaka, koji također posjeduje Svarovski kristale.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.