BIZARNO

Nije mogla odoljeti: Hilari Daf popila svoju posteljicu u smoothieju

Stručnjaci upozoravaju da ne postoji naučno dokazan razlog da to ima prednosti, a i postoje opasnosti od zaraze

Instagram

Index.hr

9.11.2018

Glumica i pjevačica Hilari Daf (Hilary Duff) nedavno je popila najukusniji smoothie ikad, ali on nije bio spremljen od tipičnih sastojaka.

Gostujući u podcastu "Informed Pregnancy dr. Eliot Berlin" (Elliot Berlin) priznala je da je popila posteljicu kao sastojak smoothieja.

- To je bio najbolji smoothie koji sam ikad probala. Nisam popila ukusan smoothie od desete godine života. Bio je bogat sokom i voćem, sve je bilo odlično - ispričala je 31-godišnja glumica.

Na prvu je bila skeptična, iako je čitala kako su mnoge majke konzumirale posteljicu nakon porođaja i zbog toga, tvrde, iskusile brojne prednosti.

- Prema teorijama, tako se prevenira postporođajna depresija i zaustavlja krvarenje nakon porođaja, a to su bili dovoljno dobri razlozi da probam - rekla je i dodala da se osjeća odlično, a ostatak posteljice konzumira kao kockice leda.

U oktobru je drugi put postala majka. S momkom Metjuom Komom (Matthew Kom) dobila je djevojčicu Benks Vajolet Beir (Banks Violet Bair). Iz prijašnje veze ima šestogodišnjeg sina Luku Kruza (Luca Cruz). 

Kćer je rodila kod kuće, u vodi, bez ikakvih lijekova za ublažavanje boli.

- Stigla je u pet tiskanja - prisjetila se.

Posteljicu je nakon porođaja pojela i manekenka Krisi Tajgen (Chrissy Teigen), dok su je Niki Red (Nikki Redd), Kim i Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i Keterin Heigel (Katherine Heigl) konzumirale u obliku kapsula.

Međutim, stručnjaci upozoravaju da ne postoji naučno dokazan razlog da to ima prednosti, a i postoje opasnosti od zaraze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.