TWITTER

Karleuša o Mayi Berović: Kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“, sjetim se zla koji je njena ekipa učinila Bošnjacima

Istakla je i kako nema problema s pjevačicom

Jelena Karleuša. Arhiv

24sata.hr

9.11.2018

Buba Corelli pokrenuo je internet-rat s Jelenom Karleušom izjavom da ona nikada neće snimiti duet s njim i Jalom Bratom jer je "previše stara".

Jelena mu je na ovo odgovorila objavljivanjem demo snimka dueta koji su snimili, kako je naglasila, prije njihovih dueta sa Severinom i Mayom Berović, a sada se ponovo oglasila ovim povodom.


Kako kaže, Bubi je mogla zatvoriti sva vrata u Srbiji, i to jednom slikom.

- Mogla sam ja i na bolniji način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove... Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali, ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe - napisala je, a onda se dotakla Maye Berović i Cece Ražnatović.

- Nemam problem s Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu, nismo konkurencija. Ali kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem - napisala je Karleuša na Twitteru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.