ŠOKANTNO Zbog ovoga je prijavio

Isplivala skandalozna poruka koju je Severina poslala bivšem mužu

Bivši supružnici se bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom

Kurir.rs
09.11.2018 14:16

Milan Popović podnio je prijavu za nasilje u porodici protiv pop zvijezde Severine Kojić zbog poruke koju mu je poslala mailom.

Bivši supružnici, koji se bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, zaratili su kada Severina nije obavijestila Milana kada je njihovom sinu zakazan pregled.

- Milan je napisao Severini da je odveo dijete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vrijeme i konstatirao da mu ona nije javila vrijeme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog maila Severina je na Popovićev račun iznijela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave koje su neprimjerene jednoj majci maloljetnog djeteta - kaže izvor i otkriva sadržaj maila koji je Kojić poslala Popoviću.

- Ti nisi zdrav, moraš na liječenje, nije ti dobro, nevoljeno si dijete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš napraviti bolesnika. Milane, ti si lud i mahnit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsjednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cijenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bijednik, nula od čovjeka. Rado bih te nalemala po tim go*narskim kostima. Takve bijednike koji to rade ženi i djetetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stepen organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svijet. Ti si biće koje se nije razvilo u čovjeka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko volio, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gnijeva i bijesa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj grijeh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače -  tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga djeteta.

Iako je na račun oca svog djeteta iznijela gnusne uvrede, Severina je u mailu koji je poslala Popoviću pohvalila samu sebe, tvrdeći da je mali Aleksandar uspješan dječak, isključivo zbog nje, otkriva izvor.

- Kažu učiteljice da je Aleksandar omiljen u razredu. To je moja zasluga i odgajat ću ga da nikada ne postane đubre kao što si ti. Aleksandra sam zaštitila od tvog crnila. Za njega sam spremna da umrem i ponovo oživim. Ti si spreman da zaludiš dijete samo da bi meni napakostio, a Aleksandar će odrasti i shvatit će ko mu je tata. Za mamu već zna. Ja sam njegov heroj, njegova najveća ljubav, oslonac njegovog prvog uzdisaja i uvijek sam tu za njega - napisala je Severina.

NA VRH