OGROMNO BOGATSTVO

Za njim je Emina Jahović odlijepila, a nevjerovatno je šta sve posjeduje ovaj milijarder...

Ona je imala priliku i da upozna njegovu porodicu koja ju je odlično prihvatila, a u javnosti ne krije koliko uživa u ljubavi

Jahović i Saran: Uživaju u ljubavi

Avaz.ba

10.11.2018

Emina Jahović skoro je započela vezu s turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Pjevačica je imala priliku i da upozna njegovu porodicu koja ju je odlično prihvatila, a Jahović u javnosti ne krije koliko uživa u ljubavi.

- Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, vrlo je lijepo i fino. Upoznala sam se s njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i vidjet ćemo šta će biti, polako korak po korak. Ne znam šta mi se najviše dopalo kod novog dečka - rekla je Emina.

Podsjetimo, Emina Jahović u junu se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu ranije. 

Sadetin Saran iza sebe ima dva braka, kćerku i ogromno bogastvo. Kao dječak je živio u Americi, nakon čega se preselio u Tursku sa svojom porodicom. Poslije srednje škole Eminin dečko dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima. U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažirani su i u inozemstvu, gdje također imaju velike investicije.

Napravio je sopstvenu televiziju i vlasnik je više radiostanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspješan menadžer. Njegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svijetu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.