LJUBAV Prati ga na svakom koraku

Pogledajte Čolinu suprugu s kojom je rijetko u javnosti, a imaju dvije divne kćerke

Upoznali se davno u Makarskoj, dok je Aleksandra studirala u Beogradu

Blic.rs
10.11.2018 16:36

Voli da neko brine o njemu

Foto: Arhiv

Svi znaju kako izgleda Zdravko Čolić, ali koliko god da je otvoren za javnost kada je u pitanju njegov poslovni život - muzika i koncerti, Zdravko brižljivo čuva privatni život. Popularni pjevač se svojoj ženi obećao na vječnu ljubav, sada već davne 2001. godine. U skladnom braku uživaju 17 godina, a s Čolom Aleksandra ima dvije kćerke Unu i Laru.

Tu je da ga prati na svakom koraku iako se rijetko kada pojavljuje u javnosti.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine se - iskren je Čola.

  • Upoznali  se davnih dana u Makarskoj
    Upoznali se davnih dana u Makarskoj Foto: (Ras Srbija)

Čola je također za "Blic" svojevremeno objasnio zašto se ne fotografira sa suprugom i zašto na internetu postoji samo jedna njena fotografija.

- Žena kao žena, radi, opredijelila se za porodično. Ako ona hoće, slikat ćemo se, nemam ništa protiv. Nije, ono, da mi Bosanci kao ne dajemo ženi da se pojavi, kao što se pričalo starinski - zaključuje Čola.

NA VRH