ŽIVOT Ove godine obilježava 30 godina karijere

Dragan Kojić Keba otkrio porodične tajne: Severinin sin me zove lažni djed

Ove godine obilježava 30 godina karijere, u toku kojih je postigao mnogo, ali jedna velika želja do sada mu je bila neostvarena

Kurir.rs
13.11.2018 09:22

Severina i Keba su u odličnim odnosima

Foto: Instagram

Dragan Kojić Keba ove godine obilježava 30 godina karijere, u toku kojih je postigao mnogo, ali jedna velika želja do sada mu je bila neostvarena.

Dugo je, naime, maštao da održi koncert u Sava centru, a to će konačno i uraditi, piše Kurir.rs.

- Sjećam se kada je sagrađen Sava centar, i dan-danas ostala mi je neostvarena želja koju ću ispuniti na pravi način 4. decembra. To je predivan ambijent i ima neku posebnu magiju i umjetničku crtu koju ja osjećam. Siguran sam da ću se snaći kao riba u vodi - kaže Keba u razgovoru za Kurir.rs.

Hoće li i snaha Severina doći na koncert?  

- Najbolje da neće (smijeh). Bit će prisutna, a u kom svojstvu, neka za sada ostane tajna. Ne treba mi nikakav reklamni trik što se toga tiče, ali jednostavno, mi smo porodica i očekuje se da ona dođe - kazao je pjevač.

Kakav odnos imate s njom?

- Otkako su se Igor i ona uzeli, doživljavam je kao člana porodice. Gledam je kao svoju kćerku Natašu. Zanimljivo je da o Severini skoro ništa nisam znao do prije tri godine. Čuo sam samo za njeno ime i pjesmu "Ja samo pjevam". Sad tu numeru uvijek izvodim, iako sam naučio i sve druge. I ona zna svaku moju.

Priželjkuješ li unuče? 

- Siguran sam da će Bog Severini i Igoru dati da imaju i zajedničko dijete, a njenog sina prihvatamo kao svog. On mene najviše voli.

Čime si to zaslužio?

- Ja njemu kažem: Ja sam tvoj lažni djed! Sviđa mu se to "lažni djed", iako me voli kao pravog. To ne može da se opiše riječima, ta ljubav se vidi u pogledima.

Koliko Vam znači podrška supruge Olje i kako ste uspjeli da sačuvate ljubav uprkos problemima i trzavicama?

- Uvijek u životu postoji jedna ljubav koja traje bez obzira na sve vjetrove, oluje, brodolome... Ako postoji idealna žena, a ne postoji, Olja je najbliža.

NA VRH