SKANDAL

Rijana je bez ijedne izgovorene riječi popljuvala reviju "Victoria's Secreta"

Pokazala svoje mišljenje lajkom

Pjevačica nastupila na reviji prije pet godina. Instagram

Index.hr

14.11.2018

Rijana (Rihanna) nije trebala trošiti riječi da bi rekla šta misli o reviji modne kuće "Victoria's Secret", tačnije o glavnom direktoru marketinga brenda.

Naime, on je u novom intervjuu za "Vogue" popljuvao njenu "Savage x Fenty" liniju donjeg rublja, odnosno Rijanin izbor modela. Komentirajući manjak različitosti među "Viktorijinim anđelicama", osvrnuo se na Rijaninu reviju, koja je bila slavlje različitosti. 

- Svi stalno pričaju o Rijaninoj reviji. Da smo i mi to napravili, optužili bi nas za ulizivanje - rekao je u intervjuu, u kojem je objasnio i da ne zapošljavaju plus sajz i transrodne modele jer se ne uklapaju u njihovu "fantaziju", zbog čega se kasnije ipak javno izvinio.

Očekivano, njegovi komentari i stavovi izazvali su kritike javnosti, a posebno se istaknuo komentar manekenke i modne blogerice Luize Oreli (Louise O'Reilly) na Twitteru.

- Sjajan primjer zašto brendovi moraju biti oprezni u vezi s mišljenjem svojih direktora. Pogotovo kada je riječ o 70-godišnjem muškarcu koji živi u prošlosti. Hvala Bogu na Rijani i njenom "Savage x Fenty" brendu koji slavi različitosti - napisala je blogerica u tvitu koji je lajkala i Rijana.

Tim jednostavnim potezom koji, naravno, nije mogao proći neopaženo, pokazala je svoje mišljenje o izjavi direktora brenda za čiju je reviju nastupala prije pet godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.