POZIV

Kćerka Juana Mekgregora potpuno gola: Želim postati glumica

Manekenka želi ići očevim stopama. Instagram

24 sata

15.11.2018

Kćerka škotskog glumca Juana Mekgregora (Ewan McGregor, 47) ponovo se razgolitila pred kamerama i pokazala vitko tijelo. Nakon što je u aprilu ove godine pozirala za muški časopis ''Playboy'', s fanovima na Instagramu podijelila je fotografije na kojima je potpuno gola.

U objavi Klara Matilda (Clara Mathilde, 22) na društvenoj mreži citirala je američkog pisca Volta Vitmana (Walt Whitman).

- Poezija, ljepota, romantika i ljubav, to je ono za što živimo - napisala je.

Iako se manekenstvom bavi posljednjih nekoliko godina, otkrila je kako želi krenuti stopama slavnog oca i postati holivudska glumica.  

- Diplomirala sam u decembru 2017., a dok sam bila na fakultetu, bavila sam se modelingom. Sada se zaista želim baviti glumom. Konačno imam vremena fokusirati se na to - rekla je Klara te objasnila kako je kroz cijelu srednju školu nimalo nije zanimala gluma.

Holivudski glumac Juan u januaru je podnio zahtjev za razvod braka od supruge Eve (52), s kojom ima četvero djece. Osim toga, podnio je i zahtjev za smanjenje alimentacije.

Prema pisanju stranih medija, Eva želi imati isključivo skrbništvo za djecu te da njen bivši suprug ima samo pravo posjećivanja, dok on insistira na zajedničkom skrbništvu nad maloljetnim kćerima.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.