OPORAVAK

Pjevač razgovarao s ljekarima i dogovorio naredni korak

On je u posljednja dva-tri dana znatno raspoloženiji

U bolnici ga obilaze porodica i prijatelji. Arhiv

Alo.rs

16.11.2018

Poznati pjevač Darko Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nesreću kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta. Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat.

Zdravstveno stanje pjevača Darka Lazića se iz dana u dan popravlja, a ljekarima koji su mu operirali nogu bilo je najvažnije da mu se primi strano tijelo, odnosno da organizam dobro reagira na vještački kuk, koji je također operiran.

On je u posljednja dva-tri dana znatno raspoloženiji, pa je počeo mnogo više pričati. S roditeljima i ljekarima već sada priča o tome kako će mnogo više voditi računa o sebi.

Majka mu je jednom prilikom rekla: "Ovo ti je bila opomena, sam Bog te spasio."

Darko Lazić je svjestan da je sada najgore prošlo, ali da mu dug i naporan oporavak tek predstoji. Neraspoloženje koje je do sada vladalo kod njega oslabilo je i sada samo povremeno dobiva sedative i blage lijekove za umirenje da bi se njegovo tijelo brže oporavljalo.

Pjevača svaki dan u bolnici obilaze otac i majka Milan i Branka Lazić, kao i vjerenica Marina Gagić, a otkako se njegovo stanje znatno poboljšalo, svi članovi njegove porodice su mnogo raspoloženiji. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.