REAKCIJA

Severina o golišavim fotografijama: Obučena ili gola, baš sam dobra ženska

Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaji diskreditacije nisu ništa novo

Severina

Avaz.ba

16.11.2018

Nedavno mi je bivši partner prijetio nekim golišavim fotkama, potom su ih i objavili. Ostala sam kul jer me dvaput ista stvar ne može pogoditi. To nije lijep čovjek, rekla je Severina Kojić.

Vijest, a i gole fotografije na kojima je navodno pjevačica prenijeli su krajem avgusta svi regionalni mediji. Fotografije su se proširile brzinom munje i odmah postale vruća tema i u Hrvatskoj. Iz Severininog tima saopćili su da su odmah poduzeli sve pravne radnje za zaštitu njenih interesa.

Tako su postupili i kad su u oktobru mediji ponovo tvrdili da imaju njene gole fotografije.

Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaji diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros smo poduzeli sve da zaštitimo Severinu -  ispričao je tad njen menadžer Tomislav Petrović. 

Oba puta Severina je bila bez komentara na objave. Sad se ipak predomislila.

Kad su izašle ove slike, mene kao od majke rođene, u pozi Rembrandtovih ljepotica, odmah sam nazvala Tomicu i rekla mu da te fotke lijepo stavi na omot CD-a jer da će se s njima puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska - ispričala je Seve za ''Appeal'', magazin o estetici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.