STRAST

Azija Arđento u vezi s bivšim suprugom Nine Morić: Polegao sam je na sto i vodili smo ljubav

Glumica se, također, nedavno našla u središtu skandala u kojem ju je maloljetni glumac optužio za silovanje

Sreli se samo dva puta. Instagram

Daily Mail

16.11.2018

Azija Arđento (Asia Argento), partnerica nedavno preminulog kuhara Entonija Burdena (Anthony Bourdhain), vrlo brzo nakon njegove smrti pronašla je novu ljubav. 

Radi se o Fabriciju Koronu (Fabrizi Corono), bivšem mužu jedne od najpoznatijih hrvatskih manekenki Nine Morić, koji je nedavno izašao iz zatvora, gdje je bio zbog ucjenjivanja slavnih osoba njihovim inkriminirajućim fotografijama, piše ''Daily Mail''.

- Razgovarali smo satima, a onda sam je primio i poljubio. Polegao sam je na sto i vodili smo ljubav sat - otkrio je u intervjuu za italijanski tok-šou ''Verissimo''.

Azija je, također, otvoreno progovorila o njihovoj vezi.

- Dosad smo se vidjeli dva puta, a nadam se da ćemo i treći. Ja sam u Rimu, on u Milanu. Čujemo se svaki dan i meni to odgovara. Iz straha od paparaca našli smo se u mojoj kući. Iznenadila sam se koliko je osjetljiva i duboka osoba. Bio je jako nježan i kad smo završili, imala sam leptiriće u stomaku - ispričala je.

Nimalo joj ne smeta činjenica da je njen odabranik proveo godinu u zatvoru zbog ucjene.

- Svi mi pričaju o tome, ali ne slušam ih. Jesam li se zaljubila? Ma, molim vas. Vidjela sam ga dvaput, a meni treba puno duže da se zaljubim. Pametna sam i obrazovana, mogu čekati - rekla je.

Azija je ranije bila u vezi sa svjetski poznatim kuharom Burdenom, koji je u julu ove godine sebi oduzeo život. Mnogi njegovi fanovi za to su okrivili upravo Aziju, a njegov bliski prijatelj Daniel Boulud tvrdi da je Burden umro slomljena srca.

Ona je nedavno progovorila o njihovom odnosu i priznala da ga je varala.

- To nam nije predstavljalo problem i on je varao mene - ispričala je tom prilikom.

Glumica se, također, nedavno našla u središtu skandala u kojem ju je maloljetni glumac optužio za silovanje, nakon čega je ustvrdila da je zapravo on silovao nju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.