LJEPOTICE

Sarajevska manekenka s američkom adresom Ema Golijanin snimila za “Vogue Arabia”

Najviše snimala u Barceloni, Milanu, Istanbulu, Dubaiju, Maroku, Bejrutu...

Golijanin: Gradi karijeru u inozemstvu

Piše: E.S.

18.11.2018

Atraktivna sarajevska manekenka i fotomodel Ema Golijanin osvaja Ameriku. Seksepilna 26-godišnjakinja niže uspjeh za uspjehom. Prije nekoliko godina, preselila se u Sjedinjene Američke Države, što se za nju pokazalo kao prava stvar.

Moć i snaga

Golijanin u posljednje vrijeme sarađuje s vrhunskim svjetskim proizvođačima, a svoj najdraži editorijal nedavno je na piramidama u Egiptu snimila za “Vogue Arabia”.

Ljepotica koja živi na relaciji Los Anđeles – Majami, nosila je tom prilikom kreaciju uspješne bh. dizajnerice Belme Tvico-Stambol. Osim toga, Golijanin je nedavno gostovala u emisiji “Women in power” kod Elene Kardone (Cardone), u kojoj se govorilo o moći i snazi koju žene posjeduju. Vrlo često ističe da mnogo trenira i da se zdravo hrana, što je, ujedno, tajna njenog vitkog izgleda. Ulaže u sebe i to joj se, kako kaže, vraća.

Najbolji modeli

Golijanin u posljednje dvije godine nosi revije kupaćih kostima na “Miami Swimweeku”, što joj, kako je svojevremeno kazala, predstavlja veliko zadovoljstvo s obzirom na to da je riječ o najvećoj sedmici mode kupaćih kostima u svijetu, na kojoj se pojavljuju najbolji dizajneri i najbolji modeli iz svih dijelova svijeta.

Naša uspješna manekenka i fotomodel do sada je najviše snimala u Barceloni, Milanu, Istanbulu, Dubaiju, Maroku, Bejrutu, a radila je revije i za poznate kreatore iz svijeta mode.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.