NEOČEKIVANO

Anđelina Đoli bez grudnjaka u tankoj majici: Sve joj se vidi

Glumica i njen bivši suprug Bred Pit su usred pravne bitke za starateljstvo nad djecom

Anđelina Đoli iznenadila. Arhiva

Avaz.ba

19.11.2018

Glumicu Anđelinu Đoli (Angelinu Jolie, 43) su fotografi snimili u porodičnoj šetnji s blizancima Vivijan (Vivien) i Knoksom (Knoxom, 10) te kćerkom Šilon (Shiloh, 2). Anđelina je privukla pažnju tankom bijelom majicom ispod koje su se nazirale grudi jer nije obukla grudnjak.

Glumica i njen bivši suprug Bred Pit (Brad Pitt, 54) su usred pravne bitke za starateljstvo nad djecom. Sastat će se 4. decembra na sudu povodom brakorazvodne parnice na kojoj će se raspravljati o starateljstvu nad njihovo šestero djece, ali i o raspodjeli imovine para. 

Načelan dogovor oko skrbništva glumci su postigli još ljetos, no čini se da je čitava stvar propala te će se morati razriješiti na sudu. Predbračni ugovor koji par nikad nije potpisao dodatno komplicira zamršenu situaciju.

Đoli trenutno u Južnoj Koreji boravi sa sinovima, a Bred u Los Anđelesu glumi u novom filmu.

Anđelinini fanovi tvrde da je glumica u posljednje vrijeme ''zabrinjavajuće mršava'' i da gladuje od razvoda. Za Đoli se posljednjih godina često pisalo da boluje od anoreksije te da ima samo 35 kilograma. Glumica je to demantirala, a javno je priznala da je nakon razilaženja s Pitom oboljela od Bellove paralize, bolesti koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.