SKANDAL

Bivši suprug joj je ukrao sedam miliona eura, a sada ona mora plaćati alimentaciju evo i zašto

Droga, nepoznati muškarci koje je dovodila u kuću i s kojima je imala spolne odnose dovelo je do toga da pjevačica plaća alimentaciju

Pjevačica s bivšim suprugom. Instagram

24sata.hr

19.11.2018

Ostavio me s manje od 945 eura, kako da žena s djecom preživi od toga, rekla je reperica Mel B (43) kada se žalila da joj je bivši suprug Stefana Belafontea (Stephen Belafonte) ukrao cijelo bogatstvo. Optužila ga je da joj je ukrao oko više od sedam miliona eura s njihovog zajedničkog bankovnog računa. Tek je sada u svojoj biografiji 'Brutalno iskrena' otkrila detalje njihove veze i života.

-Prije dvadesetak godina zaradila sam više od sedam miliona eura. Kada sam upoznala svog drugog muža, imala sam kuću i puno apartmana u Los Anđelesu i dobru karijeru. Kada smo prekinuli ostala sam bez novčića u džepu - opisala je Mel B.  

- Sve moje dragocjenosti, skupocjene umjetnine i namještaj, kovčezi puni skupe odjeće, sve je nestalo i nemam ništa - požalila se 'spajsica. Razlog za njihov razvod bilo je njezino nemoralno ponašanje kao supruge i majke.

Droga, nepoznati muškarci koje je dovodila u kuću i s kojima je imala spolne odnose i to dok su djeca navodno bila u kući, dovelo je do toga da Mel B mora Stephenu plaćati 5.672 eura alimentacije za njihovu kćer Madison (7).

- Imali su zabranu pristupa jedan drugome. Nisu se smjeli približiti na udaljenost manju od 200 metara - rekao je izvor blizak bivšem bračnom paru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.