ŠOKANTNO

Lidija Vukićević završila na operacionom stolu: Horor slike iz sale šokirale javnost

Obavjestila pratioce na Instagramu

Lidija Vukićević. Instagram

Index.hr

20.11.2018

Glumica Lidija Vukićević imala je operaciju, a ona je poželjela svoje pratioce obavijestiti o tome. 

Lidija je, na iznenađenje mnogih, objavila slike operacije na svom profilu na Instagramu.

- Dragi pratioci, obraćam vam se na ovaj način jer znam da mnogi od vas imaju probleme sa sinusima. Laparoskopski sam ih večeras operirala i, bez obzira na to što sam u takvim situacijama hrabra, jer se radi bez anestezije, ne boli ništa - napisala je ona u opisu fotografija koje možete pogledati u nastavku.

Lidija Vukićević za ''Blic'' je navela i detalje operacije.

- Morala sam to da uradim, mnogo mi je bolje. Ovo je spas i ništa ne boli, traje kratko. Doživjela sam preporod - rekla je glumica.

View this post on Instagram

Dragi prijatelji,obraćam vam se na ovaj način jer znam da mnogi od vas imaju probleme sa sinusima. Laparaskopski sam ih večeras operisala i bez obzira što sam u takvim situacijama hrabra😀jer se radi bez anestezije,NE BOLI NIŠTA.Čuveni Prim.mr sci.dr Novak Vukoje,Akademija član Evropske Akademije nauka koji je operisao mnoge državnike širom sveta to radi bezbolno i najbolje.Moj osmeh u toku procesa sve govori😀Želim da pomognem svima koji imaju te probleme a nisu mali .Oni koji boluju od sinusa to najbolje znaju. Preradovićeva br.19 Petrovaradin,21131 tel. 0216435196 i mob.tel 063532652 e-mail:[email protected] Voli vas Lidija😀😘❤️👋👋👋👋posle intervencije možete odmah da nastavite sa normalnim načinom života npr.da odete na večeru u prelep Novi Sad i da šetate Petrovaradinom😀❤️drugačije dišete posle čišćenja ....PUNIM PLUĆIMA🤗😀😘

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.