JET SET

Reper emotivnim snimkom s bivšom djevojkom koja je preminula rasplakao fanove

Od nekadašnje partnerice, s kojom je ostao u dobrim odnosima, oprostio se videokompilacijom koja prikazuje par iz vremena idile

Američki reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi. Instagram

Telegraf.rs

20.11.2018

Američki reper Šon Kombs (Sean Combs), poznatiji kao Paf Dedi (Puff Daddy), nakon nekoliko dana smogao je snage da progovori o iznenadnoj smrti bivše djevojke i majke njegove troje djece Kim Porter, koja je prije nekoliko dana preminula u 48. godini.

- Posljednjih dana uporno pokušavam da se probudim iz ove noćne more, ali ne uspijevam. Ne znam šta ću bez tebe i mnogo mi nedostaješ - napisao je Dedi u emotivnom postu na Instagramu, a od nekadašnje partnerice, s kojom je ostao u dobrim odnosima, oprostio se videokompilacijom koja prikazuje par iz vremena idile i iščekivanja prinove.

Njih dvoje su bili u vezi 13 godina, a raskinuli su 2007. Iako više nisu bili zajedno, dijelili su starateljstvo nad djecom.

- Možda smo raskinuli, ali ćemo uvijek biti porodica - rekao je reper svojevremeno.

Kim Porter, nekadašnja manekenka i glumica, otišla je na spavanje ranije jer se nije osjećala dobro, a kada su je idućeg jutra članovi porodice pokušali probuditi, ona nije reagirala.

Pozvali su Hitnu pomoć i ustanovili da je glumica preminula jer joj je stalo srce, prenosi TMZ.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.