UZNEMIRUJUĆE

Misica koja je povrijeđena u bombaškom napadu u Zemunu tri mjeseca poslije eksplozije pokazala jezive ožiljke

Prošetala plažom

Ožiljci joj mogu uništiti karijeru. Instagram

Avaz.ba

22.11.2018

Miss Marbelje, mlada Olac Bilbao Gonzales (Olatz, 20), koja je 11. avgusta zadobila teške tjelesne povrede u kriminalnom obračunu na ulicama Zemuna, oporavila se i sada se osjeća dobro. Početkom septembra puštena je na kućno liječenje, a pravo iz bolnice otputovala je u Španiju.

Nakon dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji, Olac se vratila u normalu.


Međutim, prvi put je pokazala teške opekotine koje je zadobila u eksploziji automobila. Iako su plastični hirurzi dali sve od sebe, posljedice eksplozije su itekako vidljive i pitanje je hoće li Olac moći nastaviti da se bavi manekenskim poslom. 

Misica je bila sretna što je poslije dugog ležanja u bolnici uspjela da izađe iz kuće i posjeti jednu od plaža u blizini njenog porodičnog doma.

- Veoma sam sretna što se nalazim na plaži, što trčim, što dišem. Volim svoj život - poručila je Olac.

Podsjećamo, za ovu djevojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje odletio uzrak u zemunskom naselju Galenika. 

Manje od 24 sata ranije španska misica je stigla u Srbiju. Olac je pukom srećom ostala živa, dok je Strahinja prošao bez povreda.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.