UZNEMIRUJUĆE Nakon dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji

Misica koja je povrijeđena u bombaškom napadu u Zemunu tri mjeseca poslije eksplozije pokazala jezive ožiljke

Prošetala plažom

Piše: Avaz.ba

Ožiljci joj mogu uništiti karijeru

Foto: Instagram


Miss Marbelje, mlada Olac Bilbao Gonzales (Olatz, 20), koja je 11. avgusta zadobila teške tjelesne povrede u kriminalnom obračunu na ulicama Zemuna, oporavila se i sada se osjeća dobro. Početkom septembra puštena je na kućno liječenje, a pravo iz bolnice otputovala je u Španiju.

Nakon dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji, Olac se vratila u normalu.

Međutim, prvi put je pokazala teške opekotine koje je zadobila u eksploziji automobila. Iako su plastični hirurzi dali sve od sebe, posljedice eksplozije su itekako vidljive i pitanje je hoće li Olac moći nastaviti da se bavi manekenskim poslom. 

Misica je bila sretna što je poslije dugog ležanja u bolnici uspjela da izađe iz kuće i posjeti jednu od plaža u blizini njenog porodičnog doma.

- Veoma sam sretna što se nalazim na plaži, što trčim, što dišem. Volim svoj život - poručila je Olac.

Podsjećamo, za ovu djevojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje odletio uzrak u zemunskom naselju Galenika. 

Manje od 24 sata ranije španska misica je stigla u Srbiju. Olac je pukom srećom ostala živa, dok je Strahinja prošao bez povreda.

NA VRH