VATRENA

Zločesta Rijana fotografijom u crvenom donjem vešu zapalila društvene mreže

S fanovima podijelila intimne slike, a zauzvrat dobila brojne komplimente

Rijana: Ove zime smo zločesti. Društvene mreže

24sata.hr

23.11.2018

Da Rijana (Rihanna) voli pokazivati svoj seksepil, poznato je svima onima koji prate ovu popularnu pjevačicu. Stoga nije ni čudno što je Rijana ponovo s fanovima podijelila fotografiju u crvenom donjem vešu iz nove "Savage X Fenty" kolekcije.

- Ove smo zime zločesti, a ne dobri - napisala je Rijana u opis fotografije na kojoj nosi gaćice s natpisom "Zločesto, zločesto". Pratitelji ove barbadorske pjevačice bili su oduševljeni njenim seksepilom.

- Izgledaš odlično. Kris Braun (Chris Brown) je glup što te ostavio - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije. Rijana je u maju ove godine također podijelila fotografije u donjem vešu, tačnije pohvalila se vlastitom kolekcijom seksi donjeg veša "Fenty Beauty", koja nudi i XXL liniju za punije žene. Na taj način, Rijana je svima dala do znanja šta misli o komentarima na njenu kilažu.

- Važno je da mlade djevojke znaju da je uredu jesti stvari koje volite i zbog toga me ljuti kada se neko izruguje nečijem tijelu - izjavila je Rijana te dodala kako je uredu uživati u hrani. 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.