NAJAVA

Saša Kovačević u studiju Dženifer Lopez, a evo šta će tamo raditi

Siguran da će i njegova publika pozitivno reagirati

Saša Kovačević. Instagram

Alo.rs

23.11.2018

Nije tajna da Saša Kovačević važi za jednog od najuspješnijih muzičara mlađe generacije i da godinama ulaže ogromne svote u svoju karijeru.

Da mu je imidž itekako važan, svjedoče i vrhunske produkcije spotova i pjesama, za šta Kovačević ne žali pare. 

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, popularni pjevač će nakon američke turneje, koju završava koncertom u Atlanti, otputovati u Majami, gdje će snimiti dvije nove pjesme, kojima će najaviti veliki solistički koncert u „Štark areni“ u Beogradu za Dan zaljubljenih. 

- Saši je veoma važno da prije svega zadovolji svoje muzičke kriterije jer je tek tako siguran da će i njegova publika pozitivno reagirati. Oduvijek se vodio idejom da nikada ne plasira pjesme čim ih završi, već da prođe određeni period kako bi se uvjerio da je sve savršeno i pod konac - kaže izvor „Alo!“.

Nakon uspješnih koncerata koje je imao širom Amerike, on će otputovati u Majami, gdje će u studiju „Rebel“ snimiti dvije pjesme koje je već pikirao kao velike buduće hitove. Zanimljivo je da je upravo u tom čuvenom studiju svoje najveće hitove snimila i pop diva Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), koja i dalje sarađuje isključivo s talentiranim muzičkim producentima koje je Kovačević angažirao. Iako će za dvije pjesme iskeširati pravo malo bogatstvo, njemu to ne predstavlja problem jer, kada je reč o karijeri, ne voli škrtariti - otkriva izvor „Alo!“. 

Da će 2018. godinu pamtiti isključivo po dobrim stvarima, govori i činjenica da je zakazao svoj veliki solistički koncert u „Štark areni“ za 14. februar, a prije toga će nastupiti u sarajevskoj „Zetri“ 22. decembra. Kovačević se može pohvaliti i time što je u ovoj godini postao preduzetnik, otvorio je restoran, a kako mu je krenulo, ostalo je još samo da se oženi. 

Pop pjevač Saša Kovačević, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, za doček 2019. godine održat će veliki koncert na otvorenom, ispred Skupštine, na kojem će u najluđoj noći moći uživati beogradska publika.  

Vijest je obradovala sve one koji nisu ljubitelji ludih žurki i gužve po beogradskim klubovima.

Dženifer Lopez. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.