ŠOKANTNO

Bila na povećavanju grudi pa gadno požalila: "Uništio ih je, sad su odvratne"

Svoje iskustvo željela podijeliti sa drugim ženama

Kara Antonio. Društvene mreže

Index.hr

23.11.2018

Medicinska  sestra otputovala je na Bali na plastičnu operaciju povećanja grudi, a to se pokazalo kao najgora odluka u njenom životu. 

Kad su joj skinuli zavoj s grudi, doživjela je šok. Kaže da se probudila s "odvratnim" grudima.

Kara Antonio iz Perta u Australiji svoju je prvu operaciju povećavanja grudi imala 2013. ali nakon što je rodila kćerkicu, smatrala je da su joj nakon dojenja grudi ostale nejednake, pa se odlučila podvrgnuti još jednoj operaciji, piše "Daily Mail".  

Zbog toga je otputovala na Bali gdje je plastičnom hirurgu platila 8 500 dolara (14.693 KM) kako bi joj podigao i povećao grudi.

Kad se probudila iz anestezije zgrozila se onim što je vidjela.  

- Bila sam u šoku. Moje grudi su bile odvratne. Umjesto da mi podigne grudi, on mi je samo premjestio bradavice i ugradio veće implantante, pretpostavljajući da će se same podignuti. Rasplakala sam se kad su mi skinuli zavoje. Nisam im platila za pomicanje bradavica, već za podizanje i povećavanje grudi. Sad su uništene - ispričala je ona.

Kad se požalila liječniku koji je obavio operaciju, on joj je rekao da njenim grudima "ništa ne fali" i da "izgledaju sasvim dobro".  

Ipak, ponudio joj je besplatnu operaciju tokom koje će joj "popraviti" grudi.

Bila sam očajna, pa sam pristala - kaže Kara.  

Ni nakon druge operacije nije bila zadovoljna time kako joj grudi izgledaju.

-Još uvijek su visile, bile prenisko i previše razmaknute. Mrzim gledati u njih. Nisu mi se čak ni izvinili. Platila sam mnogo novca za ovo. Ja sam samohrana majka i morala sam dugo štedjeti za operaciju - požalila se.  

Svoju prvu operaciju obavila je na Tajlandu i bila je zadovoljna rezultatima. Sad pokušava natjerati bolnicu u Baliju da joj vrati novac kako bi mogla otputovati na Tajland da joj poprave "uništene grudi".  

Svoje je iskustvo, kaže, željela podijeliti kako bi upozorila druge žene da nikad ne odu na Bali ako žele takvu operaciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.