JET SET

Okrenuo se vjeri: Džastin Biber izjavio da želi živjeti kao Isus

Prvi Dan zahvalnosti koji provodi kao oženjen muškarac i domaćin

Džastin Biber sa svojom suprugom Hejli Boldvin. Društvene mreže

Telegraf.rs

24.11.2018

Bivša tinejdžerska zvijezda i pjevač Džastin Biber (Justin Bieber) priznao je u objavi na Instagramu kako se trudi da živi poput Isusa, a osvrnuo se i na brak s novopečenom suprugom, manekenkom Hejli Boldvin (Hailey Baldwin). 

Džastin (24) je napisao povodom Dana zahvalnosti kako ljubav nije uvijek jednostavna, ali se trudi, kao Isus Krist, da ima više strpljenja i da bude što više nesebičan.

- Prvi Dan zahvalnosti koji provodim kao oženjen muškarac i domaćin. Prvi put da dvije strane porodice provode praznik zajedno. Veze su teške i ljubav nije uvijek jednostavna, ali hvala ti, Isuse, što mi pokazuješ kako. Svaki dan je proces učenja, trudim se biti poput njega, strpljiv, ljubazan, nesebičan, čovječe, dug je put preda mnom. Ali, milost Boga je dovoljna - napisao je Džastin i objavio fotografiju prirode.

Džastin i Hejli su članovi evanđelističke crkve Hilsong, koja je osnovana u Australiji 1983. godine i danas ima velik broj mladih sljedbenika širom svijeta. U crkvu često odlaze, čak su i ovogodišnju Noć vještica, umjesto na maskenbalu, proveli upravo u crkvi.

Podsjećamo, Džastin je zaprosio Hejli u junu ove godine na Bahamima, a nedavno su se vjenčali u tajnosti. Tu vijest nije najbolje primila Džastinova prva i bivša ljubav, pjevačica Selena Gomez, koja je završila na liječenju nakon što je čula vijest o novom braku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.