JET SET

Zavadila prinčeve, razbila porodicu: Hari i Megan napuštaju kraljevski dvor

Kejt i Megan, navodno, vode potpuno različite živote

Hari i Megan čekaju prvo dijete. Društvene mreže

Alo.rs

24.11.2018

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Hari (Harry) i Megan (Meghan) napuštaju svoj dom u Londonu koji će premjestiti u Vindzor, nakon svađe sa Vilijamom.

Hari i Megan trenutno žive na teritoriju Kensingtonske palače i planirali su da tu dočekaju svoje prvo djete, koje se treba roditi na proljeće. 

Uprkos velikom renoviranju, koje je završeno prošlog mjeseca i koje je koštalo 1,4 miliona funti, novopečeni mladenci će napustiti imanje kako bi se naselili u Vindzor.

Megan (37) i Hari (34) također žele da se dodatno udalje od Vilijama i Kejt, koji žive u apartmanu s 20 soba u palači. Kako pišu britanski mediji, prinčevska braća osjećaju da je trenutak da se raziđu. 

Kako je Hari na putu da postane otac prvi put, a Vilijam već ima troje djece, svaki želi da se fokusira na svoj dom. 

- Hari i Megan se žele odseliti, treba im prostora, ali ne žele da žive pored Vilijama i Kejt. Uskoro će imati odvojene kancelarije i odvojene živote, pa ima smisla i da žive dalje jedni od drugih. Nema razloga da njihov dom bude u palači, imaju dovoljno drugih opcija, a od svojih para mogu da kupe i posebnu kuću - prenose otočki mediji izvora bliskog porodici.

Kejt i Megan navodno vode potpuno različite živote. Ipak, njihove kancelarije ostat će u palači. 

Kako navode britanski mediji, u posljednje vrijeme vlada velika tenzija među braćom, a ni Hari ni Megan ne žele živjeti pored Vilijama i Kejt.

Prema pojedinim izvorima, Hari i Megan su se trebali preseliti u Apartman 1 u palači, u kojem je trenutno kraljicin rođak, vojvoda od Gločestera (74) i njegova danska supruga Brižit (Briget) (72). Ipak, Brižit nije bila zadovoljna idejom o preseljenju iz apartmana sa 21 sobom. 

- Brižit ne želi da ode i zašto bi. Oboje i dalje rade puno radno vrijeme za kraljicu - rekali su izvori iz porodice.

Vilijam i Kejt. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.