ISKUSTVA

Vlatka je živjela bez struje te spavala na slamnatom tepihu

Ta avantura djelovala je nestvarno, ali lijepo - kazala je Pokos

Vlatka Pokos. Društvene mreže

24sata.hr

24.11.2018

Vlatka Pokos, hrvatska pjevačica i voditeljica, nedavno se prisjetila svog putovanja s Robertom Knjazom, koji je snimao putopisni šou "Koledžicom po svijetu", te opisala sve dogodovštine koje je tamo proživjela.

- Spavala sam na podu na tepihu satkanom od palmina lišća. Bilo je jako neudobno jer nisam navikla. Nismo se baš naspavali - prisjetila se Pokos. 

Knjaz se hvalio kako je s Vlatkom doživio brodolom.

- Bili smo u selu Navala samo tri dana nakon što je otok poharao uragan. Stanovnici žive tradicionalno. Nekad je tamo bilo i kanibala. Nismo imali struje, a spavali smo na slamnatim tepisima, na podu - prepričao je Knjaz. Vlatka je dodala da joj je ta avantura djelovala nestvarno, ali lijepo. 

- Radila sam svašta. Penjala sam se na kokosov orah, kuhala sam sa ženama iz sela, prala rublje na rijeci - pričala je nekadašnja voditeljica, koja je i sama isprobala haljinu od palmina lišća i grudnjak od kokosovih oraha. Kod njih sam otvorila beauty salon i učila ih kako se našminkati, lakirala sa im nokte i pokazivala im kako hodati u visokom petama. I one su mene šminkale - sa smiješkom se prisjeća Vlatka.

- Svi u selu imaju katolička imena, a kuće su im sagrađene u obliku križa. Nisu daleko od civilizacije, djeca im idu u školu, ali su jako siromašni - priča ona. I dok je Knjaz krenuo u Hrvatsku, Vlatka se nakon četverodnevnog snimanja ostala odmarati u hotelu.

 - Budući da sam putovala preko Koreje, čekala sam let nekoliko dana. Na prekrasnim pješčanim plažama odmarala se od svega i svih. Sama - zaključila je Vlatka.


Vlatka Pokos. Društvene mreže

Vlatka pokos sa stanovnicima Fidžija. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.