JET SET

Razmažene holivudske zvijezde: Ko jede samo bijelu hranu, čije česme moraju biti zlatne, a ko nigdje ne ide bez čitačice tarota

Među njima prednjače popularne pjevačice

Dženifer Lopez: Voli da je sve bijelo. Društvene mreže

lepaisrecna.rs

24.11.2018

Dok mnoge poznate ličnosti žive kao sav normalan svijet, postoje i razmažene zvijezde, one koje svojim zahtjevima i ponašanjem umiju izludjeti sve oko sebe.

Neke čak bije glas da su privatno pravi tirani, koji nemilice eksploatiraju ljude što rade za njih, te su često sluđeni njihovim nevjerovatnim prohtjevima i hirovima, piše "Lepa i srećna".  

Dženifer lopez (Jennifer) u muzičkim krugovima odavno je poznata po tome što izigrava divu. Za nastup uvijek traži privatan avion i desetine hotelskih soba za svoju armiju stilista i šminkera. Bijelo cvijeće joj je omiljeno, po mogućnosti ljiljani ili ruže. 

Bijele moraju biti i stolice, svijeće, ali i sva hrana. Kafa uvijek mora biti promiješana suprotno kretanju kazaljke na satu. Zanimljivo je njeno objašnjenje: „Sve je to igra moći – te stvari ne tražim ja, nego moji saradnici. Kako kažu, što moji zahtjevi budu čudniji, to ću ja publici biti interesantnija“. 

Da slava brzo udari u glavu, dokazuje i ponašanje pjevačice Rijane (Rihanna). 

Njeni koncerti nikada ne počinju u zakazano vrijeme, a zahtjevi su joj sve luđi. Tako je uoči nastupa u Dablinu tražila da je čuva irska garda, što iz sigurnosnih razloga, što da joj osigura brži prolazak kroz haotičan saobraćaj. Iza bine uvijek mora imati gomilu energetskih pića i slatkiša. Uz jednu fotografiju na svom Instagram profilu dodala je komentar: 

- Jedina stvar koju ja moram da radim jeste ono što je*eno hoću - kazala je Rijana.

Rijana. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.