VEZE

Seksi par: Hajdi Klum u zagrljaju 16 godina mlađeg momka

Njemačka manekenka proslavila 45. rođendan

Manekenka i njen momak. Instagram

24sata.hr

25.11.2018

Bivša njemačka manekenka i supermodel Hajdi Klum (Heidi Klum) Dan zahvalnosti odlučila je provesti na plaži sa svojim momkom Tomom Kaulicem (Kaulitz), bivšim gitaristom benda "Tokio Hotel". Muzičar je mlađi od nje čak 16 godina, ali se zaljubljeni par očito slaže s onom "ljubav ne zna za godine".

Zaljubljeni par za Instagram se fotografirao u zagrljaju na plaži, sa zalaskom sunca u pozadini. Njihova romantična fotografija 'zaradila' je 260 hiljada lajkova.

Hajdi i Tom u vezi su od početka godine, a svaki slobodan trenutak provode zajedno. Glasine o njihovoj vezi krenule su još u martu, a Hajdi njihove zajedničke fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

- Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno - rekla je nedavno Hajdi.

Njemačka manekenka s momkom je proslavila i 45. rođendan, u restoranu "Via Veneto" u Santa Monici. Zaljubljeni par cijelim se putem do restorana držao za ruke, a Hajdi se pojavila u sasvim ležernom izdanju.


View this post on Instagram

Ich vermisse Dich ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.