JET SET

Bob Dilan se pojavio u emisiji i nije progovorio ni riječ

Krajem maja pokrenuo vlastitu liniju viskija, koju je nazvao "Heaven’s Door"

Bob Dilan i Džimi Falon. Društvene mreže

Index.hr

25.11.2018

Nakon dugog izbivanja iz javnosti, američki kantautor Bob Dilan (Bob Dylan) pojavio se u emisiji Džimija Falona (Jimmyja Fallona) da bi promovirao vlastitu liniju viskija, ali pritom nije progovorio ni riječ.

Premda se nije pojavio uživo u "Fallonovom showuu" emitiranom na Dan zahvalnosti, slavni se pjevač poznatom voditelju pridružio u unaprijed snimljenom spotu u kojemu par gleda privatnu izvedbu njujorškog "Big Apple Circusa", ispijajući pritom u tišini Dilanov viski "Heaven's Door".  

U podlozi za, kako pišu američki mediji, jednu od najneobičnijih dosad snimljenih reklama za viski, čuje se glazba Erika Satieja, a članovi "Big Apple Circusa" pred njima izvode svakojake vratolomije.

Nakon završnog aplauza Falon shvata da je Dilan nestao.

 - A, gdje je Bob? - u nevjerici pita izvođače, na šta mu voditeljica grupe odgovara da "ondje nije ni bilo nikoga".

- Ali na stolu je ostala poluprazna čaša s viskijem. Šta li je u tom viskiju? Jesam li ja to sanjao? - pita voditelj.

Dilan je krajem maja pokrenuo vlastitu liniju viskija, koju je nazvao "Heaven’s Door", a čine je tri vrste - straight rye, straight bourbon i "double-barreled". Liniju je pokrenuo s poznatim proizvođačem "Angels’s Envy" bourbona i velikim fanom Markom Bušalom (Marcom Bushalom).

Standardna linija "Heaven’s Doora" prodaje se za 50 do 80 dolara (oko 138 KM) po boci, a prva specijalna "Bootleg Series" edicija, koja dogodine ‘puni’ 25 godina (riječ je o 25 godina odležanom viskiju), košta 300 dolara (oko 518 KM).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.