ESTRADA

Kćerka poznatog pjevača rasturila brak Ani i Rasti: Ona je razlog njihovog razvoda

Sve vrijeme je lagao

Ana Nikolić i Rasta: Turbulentan brak. Društvene mreže

Alo.rs

27.11.2018

Dugo se špekuliralo zbog čega je Ana Nikolić odlučila staviti tačku na svoj brak sa Stefanom Đurićem Rastom, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, razlog je treća osoba, kćerka pjevača Mileta Kitića Elena.

Naime, sve je počelo kada je Ana pronašla poruke kao dokaz da je reper previše blizak s Elenom, s kojom je godinu radio na njenom albumu. 

Kada ih je pročitala, Ana je saznala da ju je Rasta sve vrijeme braka lagao te da njegov odnos s Elenom nije bio strogo poslovan, ali i da su oni i prije nego što je započeo vezu s Anom bili bliski.

Kako izvor blizak pjevačici otkriva, upravo ta prepiska otkrila joj je detalje Elenine i Rastine veze, što je dovelo do konačne odluke da se razvede i digne ruke od tog braka. 

- Anin odnos s Rastom uveliko je bio na klimavim nogama, međutim, kada je saznala za dopisivanje i činjenicu da su Elena i Rasta nekada bili zajedno, Nikolić je riješila da stavi tačku na taj brak. Tada se uvjerila da njegova pravdanja kako Elenu gleda kao mlađu sestru zapravo nisu istina te da ju je sve vrijeme lagao. Tada je otkrila da su oni odavno u shemi. Bilo joj je jasno da njen muž i Elena kriju burnu prošlost i više nego ikada osjetila se izdanom - kaže izvor i ističe da je Anu više od svega pogodilo što je Rasta romansu s Elenom započeo na identičan način kao s njom.

Elena Kitić. Instagram

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.