SRBIJA

Rialda krenula stopama Seke Aleksić pa pokupila kritike: Haljina s likom Isusa Hrista i Bogorodice

Istakla da se nikada ne bi upuštala u estradni posao da nije spremna na kritike i zadiranje u privatnost

Rialda se ne obazire na kritike. Instagram

Avaz.ba

28.11.2018

Rialda Karahasanović je iznenadila mnoge, a isto tako izazvala i brdo negativnih reakcija na društvenim mrežama, pišu srbijanski mediji.

Naime, ona se na jednom događaju pojavila u prekratkoj haljini s likovima Bogorodice i Isusa Hrista. Mnogi su osudili njen stajling kao neprimjeren, dok je ona samouvjereno objasnila da tu ne vidi ništa što je pogrešno.

View this post on Instagram

#Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

- Ne vidim ništa loše u tome da se u ovom poslu igramo i istražujemo kada je riječ o oblačenju. O mom stajlingu brine moja dobra prijateljica i, kada mi je pokazala haljinu, na prvu loptu mi se dopala i bila mi je drugačija i zanimljiva. Prvo što sam rekla kada sam je uzela u ruke jeste da će biti mač s dvije oštrice, ali to je moda. Ko razumije, shvatit će to na pravi način, ko ne razumije, šta da mu radim. Da mijenjam mišljenje, ne mogu, ja sam zadovoljna – rekla je pjevačica za Alo.rs i istakla da se nikada ne bi upuštala u estradni posao da nije spremna na kritike i zadiranje u privatnost.

Na udaru kritika je bila i Seka Aleksić, koja je jednom prilikom obukla haljinu s likom Bogorodice, a potom i majicu koja je oslikavala njen lik.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.