NEVJEROVATNO

Bivši muž progovorio: Natjerala je dadilju da pored spolnog organa istetovira "vlasništvo Mel B"

Lorejin Gils izjavila da je pet godina bila u vezi s Mel B te povremeno imala seks utroje

Stefan Belafonte i Mel B. Društvene mreže

Index.hr

29.11.2018

Bivši muž Mel B Stefan Belafonte (Stephen) progovorio je o seks-snimcima za koje je njegova bivša supruga tvrdila da su mu služili kao sredstvo ucjene tokom njihovog desetogodišnjeg braka.

Belafonte tvrdi da nije on snimao suprugu, već je nerijetko ona bila ta koja je bila iza kamere.

U intervjuu za "Daily Mail TV", Belafonte je tvrdio da je bivša "spajsica" bila ovisna o alkoholu i drogama do te mjere da je ušmrkavala linije kokaina pred djecom. 

Prema njegovim tvrdnjama, dok je s jedne strane divljala na zabavama, ponašala se promiskuitetno i drogirala se, s druge je strane pokušala u javnosti održati imidž porodične žene. Optužbama da ju je zlostavljao uništila je njegovu reputaciju, požalio se.

- Uopće nemam pojma kakvom sam ženom bio oženjen. To je žena koja bi mi prerezala grkljan ako bi to značilo da se neće saznati da je ovisnica. Sve što je rekla i napravila da bi sačuvala svoj imidž bilo je užasno i zločesto. Tad sam shvatio koliko sam bio glup - rekao je. 

Dodao je da mu je odvratno da je sve o svojoj ovisnosti o drogama i nezasitnosti u seksu ispisala u svojoj novoj knjizi "Brutalno iskreno".

- Mene krivi za svoju ovisnost o kokainu, krivi me za seksualne stvari, odvratno je to. Ne znam ni za jednu osobu kojoj je stalo do kćerke, koja se zalaže za girl power, a koja bi pustila tako nešto van da njene kćerke čitaju - rekao je.

U knjizi opisuje seks utroje koji je imala s mužem i drugom ženom na početku braka, a za koji priznaje da ga je ona inicirala. Tvrdi da se šokirala kad je saznala da je njen muž sve snimao. Tokom njihovog razvoda na sudu je tvrdila da postoje 64 snimka koje je njen muž snimio nakon što ju je drogirao. 

- Moja žena je snimala mene, želim da pokaže snimke koje je ona snimila. Ona je potpuno odjevena, okreće kameru prema sebi i govori: "Ovo je seksi", dok me snima s drugom ženom - opisao je.

Njihova dadilja Lorejin Gils (Lorraine Gilles) izjavila je da je pet godina bila u vezi s Mel B te povremeno imala seks utroje s njom i Belafonteom. Mel je tvrdila da je njih dvoje ucjenjuju seks-snimcima.

- Morao bih biti lud da to objavim zbog strogih zakona o osvetničkoj pornografiji u Kaliforniji, a i ne želim da moje kćerke to vide - tvrdi on.

Dodao je da Mel nagovorila dadilju da pored vagine istetovira riječi "vlasništvo Mel B".

Belafonte priznaje da seks-snimci postoje te da je na nekima od njih Mel B alkoholizirana i drogirana, no tvrdi da su one snimane kao dokaz za njenog psihoterapeuta. Naime, prema njegovim tvrdnjama, Mel B odbacuje svu krivnju sa sebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.