LUDNICA

Karleuša se žestoko sukobila sa Sašom Popovićem zbog takmičarke, osula drvlje i kamenje po njemu

Komotno može da ide kod Žike

Detalj kada Popović reagira na provokacije. Screenshot

Alo.rs

2.12.2018

Slađana Đurić iz Zrenjanina, koja ima 39 godina, napravila je pravu pometnju u „Zvezdama Granda“. 

Naime, članovi žirija nisu bio zadovoljni kako je otpjevala prvu pjesmu, pa su zbog toga iskoristili panik-taster. Ipak, kada je Saša Popović čuo da Slađa već 20 godina nastupa po klubovima, odučio je da joj pruži još jednu priliku.

- Slađo, mislim da taj panik-taster ne priliči vama, tako smo Snežana i ja odlučili. Međutim, prva pjesma je bila loša. E sad, to što nema glasova, nema. Vi imate 39, skoro 40 godin - zaustio je Popović nešto da kaže, a onda je Karleuša osula drvlje i kamenje.  

- Samo sam te posmatrala i čekala da kažeš to za godine. Od momenta kada sam napunila 40 godina, postala sam vrlo osjetljiva na pominjanje tih godina u negativnom kontekstu - rekla je Jelena, a Saša se nadovezao.  

- Htio sam da kažem da ona s 40 godina može da ide kod Žike u „Nikad nije kasno“ - rekao je on, a tada je nastao haos.

- Ne, ne, ne! Šta ti, bolan, hoćeš? Džej Lo ima 50 godina, pa kida kako nijedna ona zvijezda koju si ti napravio nikad nije i nikad neće. Kakav, bolan, crni Žika? Četrdesete su nove dvadesete i tridesete, sram te bilo! Ocjenjivati žene na osnovu njihovih godina i stavljati ih u foldere, to je užasno - rekla je JK i dodala: 

- Nemoj da me prekidaš, jer je svakako interesantnije ono što ja kažem nego ono što ti kažeš. Taj seksistički stav mi se ne dopada. Ko ima 40 godina, on je za Žiku? Kakvog, bolan, Žiku? - rekla je Jelena, ali se na tome nije zaustavila:  

- Muškarcima se ne gleda ni u dupe ni u godine, a ženama u šou biznisu svi gledaju da li je dupe visoko ili je počelo da pada. Moramo da se operiramo da bismo bile po vašem ukusu. Na Balkanu, kada žena ima 40, nedaj Bože 50, pa ona mora da umre! Neću, bolan, kod Žike, hoću na MTV! Se*e mi se od toga da je šalješ negdje gdje su babe - rekla je Jelena, a Popović je kratko dodao:  

- Se*e se i meni od tvojih komentara - rekao je Saša.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.