JET SET

Modrić na dodjelu "Zlatne lopte" poveo porodicu: Njegova supruga Vanja je blistala

Ovaj put su poveli i najmlađu kćerkicu Sofiju koja je bila modno usklađena s mamom

Luka Modrić: S porodicom na svečanosti. Društvene mreže

Avaz.ba

3.12.2018

Luka Modrić je najbolji nogometaš svijeta i u izboru "France Footballa", francuskog časopisa koji dodjeljuje najprestižniju individualnu nagradu u nogometu.

Modrić je prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Mesija (Lionel Messi) i  Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo), koji je u ovom izboru završio odmah iza kapetana hrvatske reprezentacije. 

S njim se na svečanosti dodjele "Zlatne lopte" našla i njegova lijepa supruga Vanja s djecom.

Kao i uvijek u takvim prilikama, Vanja je zablistala u svečanoj haljini, a ovaj put se odlučila za svijetlu haljinu od laganog materijala s izvezenim ukrasima. 

Iako zakopčana do grla, izgledala je veoma ženstveno u haljini od prozirnog materijala, s ležerno podignutom kosom. Od nakita je nosila prstenje i viseće naušnice.

Maleni Ivano je bio slika i prilika svog oca u identičnom crnom odijelu s leptir mašnom, a njegova sestrica Ema nosila je crvenu haljinicu s bijelom kragnicom i najlonkama. Kao prva dama preko ramena je prebacila i pripadajuću torbicu.  

Ovaj put su poveli i najmlađu kćerkicu Sofiju koja je bila modno usklađena s mamom u lepršavoj krem haljinici s vesticom iste boje. Kao i sestra na nogama je nosila zlatne cipelice. 

Modrić i njegova lijepa suprugu Vanja s djecom. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.