PJEVAČICA ŠOKIRALA

Andreana Čekić se još nije razvela, a ovo je muškarac s kojim provodi vrijeme

Pretpostavlja se da je uzrok razvoda poznati bh. pjevač

Čekić: Ostat će prijatelji. Arhiv

Avaz.ba

6.12.2018

Ova mlada pjevačica i dalje živi u zajenici sa svojim bivšim suprugom jer njihov razvod još uvijeke nije okončan. Čekić je u saopštenju za javnost navela da će ostati u poslovnom kontaktu i kao prijatelji, jer je to najbolji oblik ljubavi, prenosi portal "Alo.rs".


Atraktivna pjevačica Andreana Čekić nedavno je posredstvom društvenih mreža objavila informaciju da se razvodi od svog dosaadašnjeg supruga Ivana Miladinovića sa kojim je u braku bila nešto više od godinu.


- Još uvijek živimo zajedno dok se on ne iseli. Kupio je stan, ali još uvijek tamo nema ničega. Kada ga bude opremio, tada će da se iseli iz našeg dosadašnjeg stana. Sa nama u stanu živi i moja majka. Sada imamo i topli obrok - kroz smijeh za medije priča pevačica. Ona nam je također rekla i to da ona i njem (trenutni) muž imaju bolji odnos otkad su riješili da okončaju brak. - navodi portal "Alo.rs" .


Javnost je uveliko posumnjala da je neka treća osoba krivac za njihove bračne nesuglasice, te je ekipa emisije "Paparaco lov" pjevačicu 'ulovila' sa poularnim pjevačem Emirom Đulovićem. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.