ZANIMLJIVO

Popularni par otkrio zapanjujuću tajnu o mjestima na kojima su vodili ljubav

Voli me dodirivati po bedru dok niko ne gleda

Kris i Džon: Otvoreno o svojoj intimi. Društvene mreže

Avaz.ba

6.12.2018

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča današnjice je veza pjevača Džona Ledženda (John Legend) i njegove supruge, manekenke Krisi Tajgen (Chrissy Teigen). Osim što su i dalje veoma zaljubljeni, prilično su otvoreni u svom seksualnom životu.

Tako je javnost dosad imala priliku saznati da je među najluđim prigodama u kojima su imali odnose bio jedan događaj u sklopu predsjedničke kampanje Baraka Obame 2008. godine. 

- Da bude jasno, nije to bilo u Bijeloj kući. Bilo je na jednom događaju na koji smo pozvani - pojasnio je Ledžend tokom gostovanja kod Endija Kohena (Andy Cohen).

Otkrili su i da su imali seks u kabini luksuznog butika "Fred Segal" u Los Angelesu, ali i u Džonovoj garderobi tokom njegove posljednje turneje. 

Krisi je 2014. u intervjuu za "Cosmopolitan" otkrila da njen muž voli kad za večeru u restoranu obuče haljinu s visokim prorezom.

- Voli me dodirivati po bedru dok niko ne gleda. Voljela bih vidjeti više muževa i žena koji tako razmjenjuju nježnosti vani - rekla je ona.

Nikog nakon toga nije iznenadilo priznanje da su imali odnos i u avionu.

- Išli smo u Tajland posjetiti moje roditelje, putovali smo prvim razredom. Bili smo ispod deke, čak nismo bili u onim kabinama. Mislim da zaslužujemo trofej za to - rekla je manekenka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.