OPORAVAK

Darko Lazić u banji s majkom, vjerenica Marina se "švercuje" i tajno boravi s njim

Vjerovatno će naredne tri sedmice provesti u ovoj ustanovi

Avaz.ba

6.12.2018

Darko Lazić, koji će naredni mjesec provesti u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku srbijanskog Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

On je, kako saznajemo, dobio boravak na tri sedmice, a nalazi se u apartmanu, koji dijeli s majkom i vjerenicom Marinom. Njegova majka Branka, koja je s njim sve vrijeme, za svoj boravak plaća 85 KM po danu, dok se vjerenica Marina "švercuje" i tajno boravi u apartmanu.

- Njegova majka Branka plaća dnevno oko 85 KM, jer njoj Fond ne može refundirati troškove. Marinu nemamo na spisku, što bi značilo da ona ne spava ovdje, već da samo dolazi u posjetu - rekli su za espreso.rs zaposleni u Institutu. 

Ostali pacijenti navode da su vidjeli Darka na jednoj od terapija. Presretni su, kažu, što je tu. On je veoma divan i nasmijan, ima mnogo volje i elana. Ovdje su s njim i majka i djevojka - ispričala je za medije jedna baka, koja je sretna što Lazića viđa svakodnevno.

- On je moj omiljeni pjevač, volim i njega i njegovu muziku. Sretna sam što se oporavlja i što je njegova djevojka uz njega sve vrijeme. Čujem i da čekaju dijete, baš mi je drago - kaže ona. 

Dokaz da Darko i Marina borave zajedno u apartmanu bolnice je i objava koju su stavili na društvenu mrežu Instagram.

Darko Lazić i Marina. Instagram printskrin

Darko je od Fonda za zdravstveno osiguranje dobio besplatan 21 dan u Institutu za rehabilitaciju. On će, naravno, produžiti boravak o svom trošku jer tri sedmice neće biti dovoljne za kompletan oporavak - rekli su u tom institutu i dodali da Marina nije na spisku gostiju, piše espreso.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.