JET SET

Megan Markl novom odlukom na dan porođaja razočarat će milione fanova

Postala sve zahtjevnija i pravi probleme

Megan Markl: Želi roditi kod kuće. Arhiv

Avaz.ba

6.12.2018

Megan Markl (Meghan Markle), prema pisanju britanskih medija, želi roditi kod kuće. Vojvotkinja će navodno prekinuti tradiciju princeze Dajane (Diane) i Kejt Midlton (Kate Middleton) koje su rodile u bolnici te kraljevske bebe odmah nakon porođaja pokazale naciji i svijetu.

Navodno Megan nakon porođaja ne želi da je fotografiraju, a bebu ne želi pokazati odmah nakon što dođe na svijet. Megan je postala sve zahtjevnija i pravi probleme osoblju Kensingtonske palače iz koje se uskoro seli u Vindzor. Piše se da je njen odnos s Kejt posvađao i prinčeve Herija (Harryja) i (Williama) jer Heri slijepo sluša svoju suprugu i ispunjava joj sve želje. 

Budući da je porođaj Megan Markle jedan od najiščekivanijih događaja sljedeće godine u Velikoj Britaniji te će okupiti brojne turiste i Britance, ova odluka bi mogla razočarati milione ljudi.

Kejt Midlton je svoje troje djece rodila u bolnici. Prvog sina  Džordža (George) 2013. godine pokazali su dan nakon porođaja, a princezu Šarlot (Charlotte) i princa Luisa (Louisa) nekoliko sati nakon što su rođeni. Kejt se nakon sva tri porođaja osjećala odlično, a tako je i izgledala. 

Tradiciju rađanja prinčeva u bolnici počela je princeza Dajana koja je odbila porođaj u palači jer je to smatrala staromodnim i opasnim. Prinčeve Vilijama i Herija rodila je u istoj bolnici kao i Kejt svoju djecu, a svijetu ih je pokazala na izlasku iz bolnice, nekoliko dana nakon porođaja.

 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.