KRALJEVSKA PORODICA

Prinčevi u svađi koja traje od kad je Hari upoznao glumicu!

Izvori iz palate kažu da šta Megan želi, to i dobije

Ljubav zna i da "zaboli"

glossy.espreso.rs

8.12.2018

Od njenog dolaska u Kensingtonsku palatu izvori, bliski poznanici i bivši prijatelji otkrili su da nasmijana bivša glumica nije tako simpatična kako se čini javnosti.

Nakon što je stiglo obavještenje da se princ Hari i Megan Markl (Meghan Markle) iseljavaju iz palate, objavljena je priča da je sve posledica odnosa između braće. Britanski "The Sun" piše da je njihov odnos već nekoliko godina u krizi.  Naime, princ Vilijam je u medijima uvijek imao ugledniji imidž nego Hari. Najviše zbog prinčevih ludih provoda i paparaco fotografija koje su objavljivanje pre veze sa Megan Markl. Vilijam je upozoravao brata, ali Hari se nije mijenjao.

Emotivni odnos između Harija i Markl nije se dopao Vilijamu koji je savjetovao brata da proveri sa kime se zabavlja, a da potom povuče važne životne korake.

Do sukoba je došlo i kad je Vilijam sugerisao Hariju da ne pozove Megan na svadbu Pipe Midlton kako njih dvoje ne bi ostavili mladu u sjenci. Naravno, Hari ga nije poslušao.

U međuvremenu izvori iz palate kažu da šta "Megan želi, to i dobije" i voditelj i kolumnista Pirs Morgan napisao je u članku za "Daily mail" da ga je Markl iskoristila za ličnu promociju. Naime, Markl je okarakterisana kao žena kojoj su važani samo položaj i popularnost i da će sve da uradi da bi to uspjela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.