NISU ODUSTALI Nije bilo sve tako bajno na početku

Najveći test ljubavi Biljane Jevtić i Ace Ilića: Danas imaju jedan od najljepših brakova na estradi

Sve se može kad je želja dovoljno velika, kazala je Jevtić

Piše: Avaz.ba

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, ali nije sve bilo tako bajno i sjajno na početku. Naime, Biljana je čekala skoro godinu da se Aleksandar vrati iz vojske, a ni sama ne zna kako joj je pošlo za rukom da to izdrži, a da se ljubav ne ugasi. 

- Pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset mjeseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana svojevremeno, pa otkrila kada se dogodio prvi poljubac.

- Sjećam se da smo sjedili na prvom sjedištu u kombiju i da smo stalno razmjenjivali nježnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas - kazala je pjevačica.

Aleksandar Ilić je otkrio kada je lijepa Biljana osvojila njegovo srce.

 - To je bila ljubav na prvi pogled. Sjećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primijetio - ispričao je Aca.

Odmah je osjetio da između njih ima nešto više.

- Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986., kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Poslije dvije sedmice počeli smo se zabavljati i otada se nikada više nismo razdvojili - rekao je Ilić.

NA VRH