JET SET

Katarina Grujić raskinula s momkom zbog ljubomore

Nije bio dovoljno jak da isprati njen karakter

Katarina Grujić. Instagram

Avaz.ba

9.12.2018

Jedna od najatraktivnijih pjevačica na javnoj sceni Katarina Grujić nedavno je raskinula svoju vezu s Nikolom V., i to zbog ljubomore. 

Kaća je s Nikolom bila gotovo osam mjeseci, a raskid je došao iznenada. Ona je dugo pokušavala svog izabranika skrivati od očiju javnosti, ali kada su mediji saznali njegov identitet, s ponosom ga je predstavila na društvenim mrežama. 

Ipak, ovoj romansi je sada došao kraj, a pjevačicina prijateljica je otkrila da on nije bio dovoljno jak da isprati njen karakter.

- Kaća još nije našla čovjeka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški ego je veoma osjetljiv, a Kaća ne umije da prepozna pravog muškarca - rekla je Kaćina drugarica.

Grujić je potvrdila da je njena veza s Nikolom okončana te je kao glavni razlog za raskid navela njegovu ljubomoru.

- Ne volim pričati ružne stvari o čovjeku s kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni je bilo lijepo i zaista sam mislila da je on čovjek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogriješila. U početku je sve bilo uredu i bilo je dosta razumijevanja, ali onda se to promijenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bježim od toga, samo ću to reći - zaključila je Katarina. 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.