LJEPOTA

Dženifer Aniston bez grudnjaka: Prizor je koji su mnogi iščekivali

Oba braka bila su joj uspješna priznala je medijima zanosna glumica

Tportal.hr

9.12.2018

Ona je jedna od najzgodnijih glumica svijeta i san snova mnogih muškaraca. Zbog toga milioni s oduševljenjem dočekaju svako njezino novo provokativno snimanje ili fotografisanje, a upravo takvo odradila je sada za časopis Elle.


Lijepa glumica koja se proslavila ulogom Rejčel (Rachel) u seriji "Prijatelji", a kasnije ostvarila i brojne druge uspješne uloge na filmu, pristala je tom prilikom i na provokativno fotografiranje. Tako će je čitatelji i fanovi imati priliku vidjeti u izazovnim izdanjima, a mnoge će sigurno najviše oduševiti fotografija na kojoj pozira bez grudnjaka.


Odjevena tek u prozirno-bijelu potkošulju ispod koje se naziru bradavice, Jennifer je pokazala svoju seksi stranu. Istaknula je i svoje vitke noge, koje mnogi smatraju najljepšim nogama Holivuda (Hollywooda).

U velikom intervjuu, Aniston je razgovarala o svoja dva propala braka, insistirajući kako su oba bila uspješna, a progovorila je i o majčinstvu u kojem se još nije ostvarila.

- Moja oba braka, s mog stajališta, bila su uspješna. Kada je došao kraj, to je bilo zato što smo partner i ja željeli ostati sretni, a sreća više nije bila moguća ako ostajemo zajedno, naglasila je te dodala: Ko zna šta budućnost ima u planu sa mnom, kao majkom. Današnja nauka i sva čuda osigurali su nam da to bude i u dobi kada prije nije bilo moguće zatrudniti.

Zanosna 49-godišnjakinja u svom prvom intervjuu nakon razvoda od Džastina Teroksa (Justin Theroux) otkrila je da se i dalje nema namjeru pridružiti društvenim mrežama. 

- Jedina stvar koju ja kao poznata osoba mogu zadržati podalje od oka javnosti, je taj moj mali krug ljudi s kojima se družim u slobodno vrijeme. I tako će i ostati, objasnila je Dženifer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.