JET SET

Zvijezda "Harryja Pottera": Ne znam koliko novca imam

Nekada samo želiš da odeš na roštilj, imao sam taj osjećaj da propuštam normalne stvari - rekao je tada glumac

Rupert Grint: Zbog popularnosti propustio "normalne" stvari u životu. Ilustracija

nezavisnenovine.com

11.12.2018

Rupert Grin (Rupert Grint), zvijezda "Harry Potter" franšize, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam dijelova ovog filma.

- Zapravo nemam pojma koliko novca imam. Ne bih mogao ni da nagađam. Ne motivira me to previše. Da, udobno mi je i to je dobra stvar u vezi s tim. Drago mi je što je taj novac tu, ali nisam mnogo fokusiran na to - rekao je on u intervjuu za "Radio Times" magazin.

Rupert se proslavio ulogom Rona Veslija (Rona Weasley), uz kolege Danijela Redklifa (Daniel Radcliffe) i Emu Votson (Emma Watson). Imao je samo 11 godina kada je postao član "Harry Potter" ekipe, a ranije je pričao da su mu plaćali ogromne sume novca i da je to utjecalo na njegov privatni i društveni život.

- Borim se da se sjetim života prije slave. Mislim da sam se bio izgubio usput. Nekada samo želiš da odeš na roštilj. Imao sam taj osjećaj da propuštam normalne stvari - rekao je tada glumac.

Iako Rupert ne zna koliko je zaradio, tu je Google da kaže - procjenjuje se da je samo od "Harryja Pottera" dobio 28 miliona funti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.