ŽIVOT

Glumici droga potpuno uništila lice: Šmrkala sam i za vrijeme poroda

Otišla na šestomjesečno odvikavanje od droge i podvrgnula se rekonstrukciji nosa

Težak život poznate glumice. Instagram

Avaz.ba

12.12.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Danijela Vestbruk (Danniella Westbrook) nekad je bila poznata po svojoj ljepoti, ali danas ova britanska glumica i televizijska ličnost izgleda stvarno izobličeno. Do toga su je doveli ovisnost o drogi i brojne operacije.

Drogu je prvi put probala sa samo 14 godina, a nakon što je u 16. dobila ulogu u popularnoj seriji "EastEnders", redovno je partijala po klubovima i šmrkala kokain, zbog čega je ostala bez nosnog septuma, koji je zbog kokaina potpuno istruhnuo.

Zbog toga je većinu scena u sapunici snimala iz gornjeg ugla, tako da joj se ne bi vidjele nosnice, no nakon što su je na jednom eventu snimili iz malo drugačijeg ugla - istina je izašla na vidjelo, piše ''Mirror''.

Nakon toga je otišla na šestomjesečno odvikavanje od droge i podvrgnula se operaciji rekonstrukcije nosa. Nažalost, nije dugo ostala čista.

- Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Rodila sam na podu u kupaonici, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći - ispričala je u jednom ranijem intervjuu. 

Za "Mirror" je 2017. priznala da su joj godine drogiranja ostavile stravične posljedice.

Truhnu mi kosti lica i desni zbog droge, ali i zbog loše izvedene plastične operacije - rekla je.  

Ove se godine na dodjeli televizijskih nagrada ipak pojavila s novim licem. Ljekari su joj od kosti rebra napravili nove jagodične kosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.