ZANIMLJIVO

Zvijezda "Igre prijestolja" i slavni roker vole istu ženu, ali i dalje su dobri prijatelji

Leni je sa bivšom ženom ostao u vrlo prijateljskim odnosima nakon razvoda

Leni Kravic i Džejson Momoa. Društvene mreže

Avaz.ba

12.12.2018

Leni Kravic (Leni Kravitz) i Džejson Momoa (Jason Momoa) imaju odnos za divljenje i djeluje da između njih nema rivaliteta.

Glumac Džejson Momoa Akvamen i zvijezda serije "Igra prijestolja" već je godinama u skladnoj vezi s glumicom Lizom Bonet (Liza Bonet). 

Liza je poznata kao glumica, ali i po braku s rokerom Lenijem Kravicom, s kojim ima i 29-godišnju kćer Zoi. S Džejsonom je u vezi od davne 2005. godine, a par ima i dvoje djece. Iako se sumnja da se par vjenčao još 2007. godine, službeno su u braku od oktobra 2017. godine.

Ako ste pomislili da između Lenija i Džejsona ima "zle krvi", gadno ste se prevarili. Oni se odlično slažu, što je Džejson još jednom potvrdio nedavno na Instagramu, kada je objavio njihovu zajedničku fotografiju, te se pohvalio kako je muzičaru kupio prsten u obliku lobanje, kakav nosi i on sam. 

Leni je s bivšom ženom ostao u vrlo prijateljskim odnosima nakon razvoda, a roker je često naziva najboljom prijateljicom.

- Liza i ja danas smo najbolji prijatelji. Danas smo jedna velika, sretna porodica i Zoi je najvažnija - jednom je prilikom poručio muzičar.

Džejson Momoa i Liza Bonet. Društvene mreže

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.